英语四级考试语法能力提高练习题

时间:2013-02-22 05:33:21  来源:西游留学  作者:西游留学  关注: edit

  文章中小编详细总结了关于英语四级考试语法能力提高练习题,为了更好的帮助大家小编为大家做了详细解析,仅供大家借鉴与参考。

  
  1.This is the Chinese _______, translated from English.
  A. publication B. editor C. printing D. version
  2.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.
  A. assistance B. assistant C. associate D. assit
  3.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.
  A. receive B. make C. benefit D. win
  4.He always takes pride in his work. He is very _______.
  A. humble B. devoted C. respective D. formal
  5.Tomorrow we will _______ our day of independence.
  A. favor B. expose C. roar D. celebrate
 
 
  6.Your _______ in teaching is different from mine.
  A. altitude B. approach C. fuel D. lump
  7.How much are you going to _______ me for repairing this bike­
  A. charge B. request C. require D. need
  8.Culturally, this country is divided into two _______.
  A. tides B. sections C. verses D. yards
  9.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.
  A. tuned B. turned C. tied D. wound
  10.He said he is my _______ friend but I don’t think so.
  A. intensive B. onion C. intimate D. occasion
  1.D 2.B 3.C 4.B 5.D 6.B 7.A 8.B 9.A 10.C
用户: 密码: 验证码: 匿名发表
如果您对以上信息感兴趣或者有问题需要咨询,或者您不知道该选择哪个学校或哪个专业,请填写以下表格,我们将推荐最专业的咨询顾问为您详细介绍您关心的每所学校或专业,并为您制定一个最佳的留学计划
请您放心,我们将对您的资料妥善保存或慎重处理,不会泄露您的隐私
(*)为必填项。
姓名 (*) 意向国家 (*) 联系电话 (*)
E-mail (*) QQ (*) 性别
学历 出生年月 目前状况
联系地址
问题描述 (*)
姓名 (*)
国家
手机
学历
备注
扫描二维码,在线咨询